Tuesday, December 14, 2010

Bintang hati ku 1

aku ade satu bintang,
die suka teman aku kalau aku sedih,
dan die  suka wat aku gembira.
dengan sinarannya yang indah tu sering wat hati aku teruja..
hati aku tenang bila dia ade.
setiap malam dia akan nyanyikan aku lagu Twinkle,twinkle little star..

Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are!

When the blazing sun is gone,
When there's nothing he shines upon,
Then you show your little light,
Twinkle, twinkle, through the night.
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are!

In the dark blue sky so deep
Through my curtains often peep
For you never close your eyes
Til the morning sun does rise
Twinkle, twinkle, little star
How I wonder what you are

Twinkle, twinkle, little star
How I wonder what you are

suara dia akan mendodoikan aku sampai aku tertido..
aku rasa aman disamping dia..

Tapi..
kadang-kadang dia tak ade..
gelap dan suram,
aku sunyi tanpa dia..
tak de lagi gelak tawa dan senyuman,yang ade hanyalah khayalan yang tak tahu bila nak tamat..

Hakikatnya,
takkan ade satu pun yang akan kita miliki untuk selama-lamanya..
sumenya akan pergi..
same macam dia juga,
so aku akan kuat sume kenyataan tu..

My Wish To My Star..

saya amat menyayangi awak,
terima kasih kerana menemani saya,
walaupun kita jauh, saya tahu awak sentiasa dekat di hati saya..





1 comment: