Thursday, February 24, 2011

Adakah pasangan anda gay atau tulen??

Assalamualaikum.. Selamat petang semua.. Hari nie awe nak kongsi suatu info.. Kalo di baca entry kat atas tu mmg menakutkan.. tapi sebelum tu awe nak mintak maaf kalo ade yang terasa hati.. nie just ape yang awe nak kongsi.. jgan bengang kat awe pastu bend awe plak.. jangan eak..
kat bwh ni awe ade senaraikan beberapa cara nak mengenali golongan gay nie..
  • Beberapa lelaki gay dan heteroseksual dikenali dengan nama 'leathersex'. mereka ini mengenakan rantai kunci atau sapu tangan berwarna bagi melambangkan peranan dan karektor mereka.
  • Lelaki gay amat menitikberatkan kebersihan diri hinggalah kepada kekemasan diri.sebelum keluar rumah, pasti untuk berwangi-wangian dahulu.lelaki tulen berwangi-wangian juga, cuma apabila mereka merasakan tubuh mereka perlu diwangikan.tapi ada juga lelaki tulen yang sememangnya bertabiat berwangian sebelum keluar.
  • Berbeza dengan lelaki tulen, lelaki gay mahu kelihatan segak dan bergaya dengan pakaian dan seluar yang kemas. sedangkan sesetengah lelaki tulen tidak begitu hiraukan penampilan. mereka lebih rela dilihat selekeh.
  • Golongan ini lebih senang bekumpul dengan kelompok mereka.ada juga yang bergaul dengan wanita tapi sekadar kawan sahaja.
Hah.. ermm.. rasenye ade ke ciri2 mcm kat atas tu tak.. kalo ade .. beware taw.. tapi kalo kita dah taw yang pasangan kite tulen, jangan plak tuduh die bukan2.. kasihan taw.. karang x psl2 timbul masalah plak.. awe x nak jdi penyebab plak t..
ok la.. nnt kalo ade pape info awe akan kongsi lagi..
Daaa...


Love,

3 comments: