Sunday, February 13, 2011

Benci tapi rindu




mengenai entry awe kat atas tu, actully awe nak cite smting.. ade sorang kawan awe dulu, die jenis yang sangat2 ego.. mmg xnak kalah la.. kalo bleh biar sume org ikut ckap die.. n die ni gak ade teman lelaki..kalo tengah ok, huh.. mmg bahagia btul, sume benda rase manis.. mcm org cakap kalo dah cinta, bau kentut pun wangi.. ish2.. parah gak org bercinta nie kan..hehe..tapi kalo gduh..perghhh.. langait macm nk runtuh.. mcm2 perkataan x elok kuar.. ngan s**lnya, *pig* mcm2 la..dua2 nak tunjuk hebat.. sehari bleh la than, mrajuk x nak contact kononnya la.. kalo dah masuk seminggu, than ker..yerla kalo sblum nie, tiap2 hari mcg, kol atau jmpe..tetiba x cntact lgsung.. mustahil la.. then mula rase rindu, dah lame x borak ngn si die..rindu habis la.. sampai tertonggeng2 kat atas katil.. mula mengadu kat orng,rase rindu, tapi still x nak mengaku kalah lagi.. nak jage ego sgat, ungkit la slah phak tu, tapi x sedar die pun ade salh gak.. di tambah kan lagi, yang pihak tu pun x nak minx maaf, x nak mengaku kalah agk.. nnt kate nya nampak lemah.. hello..... nape still ade mind yang fkir macm tu lagi?? nnt yang merana dieorang gak.. nak ucap sorry pun susah.. berat sgt mulut ke?? atw byak sgat emas dalam mulut tu.. sebenarnya kalo dalam satu2 berhubungan tak kira la bercinta ker ataw saudara sekali pun tolak ansur tu sgat2 penting.. dengan duduk berbincang adalah solusi yang paling mujarab.. lagi satu jgn la nak maki hamun dlu.. kne la cari kpastian dulu.. at the end, bkn makin elok hubungan tu.. musnah jadinya.. orang lain just bleh simpati jer, yang skit menanggung perasaan kita gak.. so maaf kan la kesalahan orang..

Love,




0 comments:

Post a Comment