Tuesday, February 22, 2011

Mestikah seorang perempuan itu pandai berkain batik untuk dijadikan isteri??

Assalamualaikum...

Hari ni awe nak mempersoalkan mengenai entry yang awe tulis kat atas tu..kalo difikir-fikirkan, memang masih ade lagi lelaki yang nak mencari isteri pandai berkain batik.. awe pelik gak kenapa?? nak cari perempuan yang boleh berkain batik tu ramai, tapi nak cari perempuan yang pandai berkain batik tu susah sgt.. awe sendiri pun mengaku yang awe x reti sgt pakai kain batik,skit2 tu boleh la..bile di tengok,perempuan yang memang sedap mata memandang.. nampak manis jer kan.. di tambah lagi dengan budi bahasanya, bertambah-tambah ayu la kan..kalo kte tgok budak-budak bandar maksud awe girls la, rasenye boleh dikira kot yang pandai pakai kain batik nie..bukan budak bandar, yang duduk kat kg pun same jer.. cakap orang plak awe nie,diri sendiri tu pun same jer.. difikir-fikirkan balik, kalo pandai pakai jer, tapi tak amalkan rugi jugakan.. ermm..tu la dunia sekarang kan dah berubah, makin maju, warisan zaman tok nenek semakin lama semakin pupus.. tu la kenyataan yang kite kene terima.. kat bawah nie awe ade sediakan pic2 perempuan yang pandai kain batik.. cuci mate skit.. kot2 ade yang berkenan kat hati.. tapi blog awe nie bukan tempat nak cari jodoh taw..


letak kat kepala pun jadi la..

 
 

 


Okay la kalo ade ape2 komen kongsi la dengan awe..
Wassalam...

Love,




1 comment:

  1. E. Abg cakap .. kalau perempuan pakai kain batik tu memang nampak ayu dan sopan .. =)

    anastasyea's latest post .. Idea tak ada .. bak sini saya nak perah!

    ReplyDelete