Thursday, March 03, 2011

Aku Cepat Jemu..

Salam...
Ermm.. sebenarnya awe nak wat confess yang awe nie cepat sgt jemu.. tgk la background blog awe nie.. rasenya dah berapa kali awe modified.. bkan per awe rase boring, yerla, balik2 bnda yang same jer.. so awe nak tukar angin.

Tumblr_lhfptbygik1qd28soo1_500_large
(Image taken from here)
lagi satu awe nak share ngan korang rahsia disblik background yang awe wat nie.. nnt awe akan wat tutorial nya.. tuggu eak..
 kalo korang nak request pape tutorial, tiggal kan la korang punya request kat mne2 jer yang korang suka..
ok la.. tata.. wassalam..

Love,




2 comments: