Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

Salam..
ok la awe nak join yang di anjurkan oleh abg ben yang mmg tough nie.. hehe.

[image[6].png]
Soalan2 yang perlu saya jawab:
  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    *ya, saya mmg pernah jatuh cinta dan sedang jatuh cinta. ermm?? of course la keperibadiannya.. di sebabkan itu la hati sya yang sudah lama tertutup terbuka kembali..*

  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ? 
    *nak kata saya mengutamakan  fizikal, skit2 la kot.. as long gaya die disenangi oleh orng tua saya*

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    *mungkin terkejut, tapi saya suka tgn die, tgn die nampak lembut dan halus.. nak kate metroseksual x kot.. tapi menjaga kekemasan.. n saya x pernah sentuh pun..* 

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ? 
    *ermm..mane mungkin, kalo x berisi sampai bila2 mcm ne? nak kate x bahagia ke? sume tu adalah anugerah dari Allah..*

  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    *separuh setuju, biasalah lelaki mmg suka ramai perempuan.. kalo skandal tu mmg ramai. la tapi hakikatnya hati die hanya untuk seorang saja. kalo perempuan cantik nie, untuk trus kelihatan cantik kene la poket tebal untuk tampung kos kacantikan die.. kecuali die ade income sendiri..*

  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  .. 
     
    jeng2..
    • sangat memahami
    • bertolak ansur(prmpuam mmg cerewet skit)
    • mempunyai pegangan agama yang teguh
    • rajin(rajin nak pujuk, rajin nak tolong& mcm2 lagi la..)
    • bersedia untuk pikul tanggungjawab
    • menghormati orang tua
    • sopan tutur bicaranya
    • romantik
    • ++++
    *nape saya pilih die? pertama kali saya dan die mmg ade chemistry pun.. nama kami yang mmg sepadan. die penyayang n x pernah berkira, suke tegur saya kalo saya wat salah. bagi saya die cukup sempurna*
  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ? 
    *ya.. saya suka lagipun saya knk2 yang yang dilindungi..*

  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ? 
    *Alhamdulillah, saya bersyukur. dan dia menerima saya seadanya..*
  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ? 
    *kalo zaman sekarang perlu kot.. sebb nisbah lelaki dgn perempuan adlah 1:12 so kene berjaga2*
  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
    *nak kate berkasan tu x taw la tapi sebenarnya lebih elok mengamalkan makanan yang seimbang, mcm abg sye suka wat workout sejak ketagih magazine MenHealth nampak gak la perubahannya.. *
     
    Ok la sape2 nak join segmen nie bleh la klik kat bnner atas tu.. 
     
    Love,





2 comments: