Thursday, March 17, 2011

nak Earning lebih selain dari nufffang & heartbeat..

Salam semua.. Hari ini awe nak share sumthing.. selalunya org wat earning ngan nuffang atau pun heartbeat.. untuk kali nie biar awe memperkenalkan



Kami adalah sebuah platform pembeli yang profesional,iPanel Online Market Research Co., Ltd. Melalui platform kami, anda boleh mengongsikan komen dan cadangan anda terhadap sesuatu produk dan perkhidmatan. Pandangan anda akan membantu kami meningkatkan kualiti sesuatu produk dan perkhidmatan. Penyertaan anda akan mempengaruhi sesuatu produk dan perkhidmatan seharian kita dengan secara langsung dan akan dapat memperbaiki kualiti kehidupan kita. Anda boleh mengongsikan pandangan anda melalui penyertaan dalam kaji selidik. Jika anda menyertai kaji selidik yang disediakan, anda akan mendapat mata ganjaran selepas melengkapkan soalan kaji selidik. Apabila anda mendapat mata ganjaran yang cukup, anda boleh menebus wang tunai atau hadiah dengan mata yang dikumpul. Sekiranya anda menjadi ahli kami, anda tidak perlu risau tentang keselamatan maklumat keperibadian anda. 
Tertarik x?? nak register?? senang jer..

Cara2:
  • tekan link image kat atas tu..
  • Register kat tempat nie..
  •  lepas itu isi informasi yang di perlukan..
  •  Kalo dah siap.. submit kan sahaja..
  • selepas tu korang akan dapat email untuk pengaktifan akaun..
  • kita cakap mengenai ganjaran plak, korang hanya perlu jawab survey yang die bagi jer, dari situ dia akan bagi mata ganjaran. untuk permulaan korang akan di beri 50 mata. bersamaan 50 sen..
  • korang jawab survey yang die bagi mestilah jujur..
  • ok la sape yang berminat sign up la cepat..

Love,




0 comments:

Post a Comment