Saturday, March 05, 2011

nak offer.. sape yang nak animation button utk blog korang??

salam semua..

hari nie awe nak wat offer skit sape2 nak wat animatiaon button sendiri awe bleh tolong buat kan..
sape yang terpilih akan awe siapkan korang punya animation button dalam masa 3 hari paling lewat..
syaratnya  snang jer.. follow awe dan describe kriteria2 button yang korang nak.. tu jer.. kalo korang nak tag kawn2 pun boleh gak..

http://www.emocutez.com





10 comments:

  1. nak3 !!!! hehehe..
    Maii nak ada pelangi+bintang..
    Nak lip lap lip lap jgak..
    heehehehehhe :)

    ReplyDelete
  2. nak jugak!!

    eheh..xmalu la ja nie mintak2..

    bleh ke cik awe??ja nk simple tapi ada muka ja..

    xreti la..nak wat..mcm blog cik awe..

    cantek mcm orgnyee ^^

    ReplyDelete
  3. rajin nya..chii dulu pun da ada gak..tp da lama x pakai..dok simpan leklok dlm pc :p

    ReplyDelete
  4. @hawasumiriyeyeyee!! heheh..trimas kak awe..ni maii makin syg kak awe ni..heheheh :)..

    ReplyDelete
  5. nak gak :)
    nak hello kitty!!ngee~
    kalau yang kawai pun ok jugak :)

    ReplyDelete
  6. dear,kalau nak letak pic saya leh tak?hee..ingatkan button yang mana rupanya banner..hee..

    ReplyDelete
  7. nanti kalau boleh inform kat shoutbox saya k :)

    ReplyDelete
  8. hye2..mis amal pn nk jgkla cik awe..nk yg lbh krg cik awe punyer..bley x...?isk.xmalu laks an..;)

    ReplyDelete