Monday, March 07, 2011

"Segmen blog review oleh wowberita"

Salam semua..
Oleh kerana awe telah di tag oleh seseorng yang bergelar Princess Journal  utk memasuki sebuah segmen yang telah dianjurkan oleh..




 1. Buat entry bertajuk "Segmen blog review oleh wowberita".
2. Ambik banner kat atas dan letak dalam entry tersebut.
3. Follow blog tersebut dan klik like pada facebook like button dibawahnya.
4. Korang boleh tulis apa saja dalam entry tersebut. Kalau tak nak tulis apa pun tak apa janji ikut syarat no.1 dan no.2 tu.
5. Tag blogger lain (terpulang pada korang).

Read more: http://www.wowberita.com/2011/03/segmen-blog-review-bersama-wowberita.html#ixzz1Fqo77Duj
so awe telah tag..

ikhwan

untuk segmen ini..
wasalam..

Love,




1 comment:

  1. thanx join review ni...
    jgn lupa tinggalkn link skali dlm blog sy ok....

    ReplyDelete