Thursday, April 07, 2011

Lelaki : Pisau Cukur??

Salam semua..

Dah lame awe nak post pape kat blog awe nie.. makin bersawang la nampaknya.. ok la, awe nak truskan mengenai entry awe nie..
'Lelaki:Pisau cukur??'
Opss.. sape2 yang terasa tu.. mintak maaf yer..

bukan ape, perkara nie dah menjadi2 awe tgk.. ramai btul perempuan jadi mangsa.. x kira la perempuan tu tua ataw muda.. habis harta perempuan tu dikikis.. selalunya perempuan yang lebih berumur la sering di tipu.. mana x nya, dengan rupa paras lelaki yang sgt2 hensem, sape yang x tergoda..


lagi2 kalo badan nya sexy.. fuhyo.. meletop!!
 
kalo org tgk bile jalan berdua, trus jeles.. hah, timbul la riaknya.. lantak la org nak kata ape janji ade mamat hensem yang syok kat die..

TAPI...

rupa2nya laki tu ade tanduk, kenapa la jahat sgt nak dikikisnya harta pompuan tu.. mcm2 la dimintak, nak kete la, rumah. pastu guna taktik yang katenya ade kerja kat overseas  n perlukan modal.. lepas blik dari overseas bru nak bincg psl khwn.. Amboi.. senangnya, ingat pompuan tu bank ke?? x berperikemanusian btul.. ni awe geram.. ish2.. sampai mcm tu skali..

how dare you!!
benda nie awe x tipu taw.. terjadi kat sekeliling awe, so awe amik la sebagai pengajaran..

p/s: wahai golonhan hawa, jgn la anda diperdaya lagi.. jgn jadi mangsa yang seterusnya..

Love,




4 comments:

  1. ish2...
    nasib bek ja xsuke laki ensem sgt..
    hihi....

    ReplyDelete
  2. lelaki macam tu elok kita bakar jer..
    haha

    ReplyDelete