Wednesday, April 18, 2012

I love TUMBLR!

Selain daripada blog, saya juga aktif dalam tumblr-ing ini.
Best.
Sesuai bagi sesiapa yang minat photograph.
Gambar-gambar yang korang shoot itu bolehlah upload kat tumblr.
Takkan hilang.
Lebih kurang macam blog juga.
Ada kod-kod yang banyak.
Tapi dia tiada ruang untuk comment.
Boleh reblog: sama macam retweet.
So lepas ni boleh la sign up tumblr dekat sini.



Lepas itu bolehlah melawat tumblr saya dekat sini.






3 comments:

  1. ramai yg ckp tumblr best, nk kena sign up la lpas ni. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, tumblr best taw sebenarnya sesuai nak wat short entries.. try la nnt..

      Delete
  2. Penah tngok website pinterest? cantik website tu :D ala2 tumblr

    ReplyDelete