Friday, June 22, 2012

Facebook Tetap Menjadi Pilihan

Tak kisahlah betapa bencinya anda pada FACEBOOK sejak adanya TWITTER, at the end kalau TWITTER interrupted FACEBOOK juga yang dicari.
Manusia, manusia.
Orang hidup memang macam ni.
Dapat yang baru, yang lama akan dilupakan. Bila susah bersama yang baru, yang lama diacari semula.


So moral dari apa yang terjadi;
 jangan pernah lupakan jasa mereka yang terdahulu, kelak kita memerlukan mereka semula..





2 comments:

  1. wahhh emosi nih hahahaha...tp i lg suka fb sbb merangkumi semua n senang nk tgk life or stalk org hewhewhew twitter plak more like u do u own thing kn buat hal masing2 so mcm xbest =) bg i lah

    do visit n follow mine ok
    http://myaleo.blogspot.com/2012/06/dah-bermula.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bab stalk2 nie, mmg fb la paling pro.. :3
      both of them ada pro n contra nyer. the way u use, semua depend kat kita which one more important..

      Delete